آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
Blog Article
آنفولانزا، آلرژی، سرماخوردگی و کرونا: چه تفاوتهایی با هم دارند؟
توجه: عوارض جانبی داروهای ضدویروس ممکن است شامل حالت تهوع و استفراغ باشد. برای کاهش عوارض دارو بهتر است دارو را با معدهی پر مصرف کنید.
خوشبختانه بخش عمدهای از این عفونتها ناشی از ویروسهای ساده تنفسی بوده که مشکل عمدهای را درافراد ایجاد نکرده و معمولا با بهبودی سریع همراه هستند.
حتی واکسیناسیون در فصل آنفلوآنزا هم میتواند مفید باشد. پس از دریافت واکسن تقریبا ۲ هفته طول میکشد تا بدن آنتیبادیهای مربوط به بیماری را بسازد.
غرغره کردن محلول آب و نمک علاوه بر کمک به تسکین درد گلو، به خارج و حذف کردن مخاط نیز کمک میکند.نحوهی استفاده از محلول آب و نمک:
در صورت عدم انجام واکسیناسیون برای این افراد، بخشی از آنها به آنفلوآنزا مبتلا شده و علاوه بر اختلال در عملکرد و غیبت در محل خدمت، ریسک انتقال عفونت به بیماران تحت مراقبتشان نیز وجود دارد.
اگرچه این نوع آنفولانزا خفیف است؛ اما در افراد زیر میتواند سبب بروز مشکلات جدی شود و حتماً نیاز به درمان دارد.
پزشکان توصیه میکنند تمام افراد بزرگتر از ۶ ماه واکسن آنفولانزا را دریافت کنند. تزریق این واکسن برای افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند ضروری است، از جمله:
احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.
تب کرونا مختصر و کم است اما تب ناشی از ابتلا به آنفولانزا بسیار شدید میباشد.
این بیماری معمولا به بدن پرندگان پستانداران سرایت میکند و مشکلات؛
با این حال، بعضی از تحقیقات نشان دادهاند که این واکسن قادر است علائم کرونا را کاهش دهد. البته برای نتیجهگیری قطعی به تحقیقات بیشتری نیاز است.
علائمی مانند سرفه مولد همراه با خلط، تب بالا و تنفس دشوار و دردناک باید فرد را آنفولانزا خروسک وادار کند که به سرعت به پزشک مراجعه کند.
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳